feel-strong

Träning

Jag jobbar utifrån en holistisk och hållbar syn på träning. Jag föredrar att bygga styrka inifrån och ut, och att mina kunder lär känna sin kropp. Kunskap kombinerad med insikt er beste för at göra ändringar och nå sina mål.

Vill du komma i gång, bli starkare, mer spänstig, få bättre energi och balans i livet, då är jag rätt för dig!

Jag har en bred bakgrund, och er flink på å känna av mine kunder, så jag på best sett kan hjälpa i deres utvekling.

FEEL STRONG träning för att känna sig stark och glad.

Personlig träning med mig ger:

  • Support, kunskap, strategi, resultat. 
  • Självinsikt, gladje, selvtilitt, bettre hälsa.

Program:

FEELSTRONG STYYRKETRÄNING

FEELSTRONG RÖRELSE

FEELSTRONG CORE

FEELSTRONG BOXning

FEELSTONG BOOST


PT UTE: Jag er stark i min tro på att utomhus träning er magi. Så PT utomhus er en av mine favoriter. Det er roligt, man upplever nye steden och man blir mer harmonisk av att va ute (vitenskaplig bevisat;). Jag känner Helsingborg och vet precis hur man kan träna bäst ute. (själv tyngre lyft.)

PT HEMMA: Jag tror också på bra rutiner hemma, och med PT hemma hos. Å bygga goda rutiner hemma kan va en life changer om man inte känner att man klarer av å ta sig tills gymmet. Utstyr och coach på dörren! BOOM! 

PT GYM: Du träna med mig på FNF. Du behöver inte va medlem för att ha PT med mig där. Her kan vi, lyfte tungt, boxas och alt vad man önskar. P.s Lyfte tungt, eller att träna med vikter er något jag menar alla bör göra. 

ONLINE: PROGRAM (under utveckling)

Kombinera de olika FEEL STRONG variantene er å anbefale. Det gir dig en djupare ankring i träningen, och du blir säkrare på de olika planen. 

Jag jobbar med STYRKA i alla formar, gummiband, vikter, lyft, kroppsvikt, kb, maskiner osv. Rörelseträning. Boxning. Simning. Yogaflow. Core. Awareness. 

BOOTCAMP GRUPPER! Följ med på instagram! Det kommer till å från WORK SHOPS ni kan bli med på själva eller med kompisar/familj. 

Föregygga för framtiden!


Vad gör en bra PT? Kunskap, utbildning och erfarenheter. Egenskapen å se mennsket framför sig!  Livet er en resa. PT kan hjälpe dig på vegen, så du får mest möjligt ut av det som er framför dig!! Livet MAKE IT COUNT!!

Vi er alla olika, så å få träning skapat för dig er en stor fördel!!!

Vill du ha en konsultation? Kontakta mig!

Ønsker du mer informasjon